Jak jsme točili další klip aneb zahráli jsme si na struny nostalgie

Naši milí přátelé a fanoušci, už jste asi postřehli, že jsme vydali EP, mimo jiné jsme se o tom zmiňovali v minulém článku (tady poznáme, kdo to vlastně vůbec čte). Dva klipy už máme venku (tady poznáme, kdo se na to vůbec dívá), a tak nastal čas, do konce roku splnit náš původní cíl (jsem doteď v šoku, že jsme to zvládli podle plánu, občas jsme dost neorganizovaná skupina), a to vydat celkem klipy TŘI. Protože přece do třetice všeho dobrého! Tohle pro nás byla docela výzva, nebyl to klip složený ze záběru z koncertů, ani vtipné pojetí natáčení z jízdy vlakem, ale byla to místnost, nostalgické předměty a my!

Úkol zněl jasně, zařídit prostor, což se povedlo – Křižíkovo elektrárna je prostor přímo fantastický pro tyhle účely. Dále nás čekalo sehnat retro věci, to byla docela sranda. Každý něčím přispěl a člověk si i zavzpomínal na dětství a školní léta. Nechyběla stará televize, která se později ukázala jako dosti potřebný předmět, čehož si všimnete hned při první vteřině klipu, kartičky hokejistů, céčka (Michal David naštěstí nedorazil), Jakoubek měl tolik nostalgických předmětů, že by si, jeho slovy, mohl otevřít vetešnictví. Dotáhl dokonce starou žehličku, že když prohlásil, že s ní doteď žehlí, nikdo jsme mu nevěřili. 

Nastal den natáčení: Jakoubek si stihl zapomenout půlku bicích doma, takže se pro svůj nástroj vracel, Nina ze sebe udělala dámu, kluci nahodili retro bundy a šlo se na věc! Samotné natáčení už proběhlo hladce, těšte se na výsledek, protože klip k songu Nostalgická vypustíme ještě letos! A na první svátek vánoční se sejdeme s našimi kamarády z kapely Peshata a Náhodný Výběr v Želči na vánočním mejdanu! Těšíme se!

Previous post Všechno co mám: EP 2023
Next post Ohlédnutí za naším punk-rockem 2023

Goto Top